В новините
 
14.08.2006 14:54   Новината е видяна 3733 пъти
Започна приемът на документи за Колежа по мениджмънт в Приморско
Офис за прием на документи за кандидатстудентската кампания на открития в Приморско Колеж по мениджмънт, търговия и маркетинг официално бе открит днес, 14 – ти август в Приморско. Приемът на документи ще приключи на 15 – ти септември. Офисът, в който ще се осъществява приема на документи се помещава в сградата на СОУ”Н.Й. Вапцаров” в гр. Приморско. Специално за откриването на офиса в гр. Приморско днес пристигна ръководството и част от преподавателския екип на Колежа по мениджмънт, търговия и маркетинг – София и г-жа Илзе Дупончел – директор на „Долче фар тито” – консултант и партньор на Колежа по мениджмънт, търговия и маркетинг – Приморско. Г-жа Дупончел е основен организатор за насрочената за 11 – ти декември 2006 год. визитата в България на Принца на Белгия. В церемонията по посрещането ще бъдат включени и студенти от Колежа по мениджмънт, търговия и маркетинг – Приморско.
За създаването на филиал към Колежа по мениджмънт, търговия и маркетинг – Приморско гласуваха на свое заседание в средата на месец юни тази година общинските съветници от Приморско. За обезпеченоста на приморското звено към учебното заведение съветниците прогласуваха да бъде отделена специална сграда в центъра на черноморския град.
Една от основните цели в Общинския план за развитие на Община Приморско за периода 2004 – 2009 год. е възстановяването на висшето образование с професионална насоченост към туризма. Това е едно от условията за развитие на човешкия фактор в съответствие с изискванията на пазарната икономика и качественото обслужване на туристите и бързия икономически растеж на Община Приморско.
Община Приморско има ясно осъзната потребност от образовани квалифицирани кадри в областа на туризма. Интересът към обучението на място бе доказан в годините през които голям брой местни хора се обучаваха и завършиха висше образование в областа на туризма.
Локалният център за обучение на територията на Община Приморско ще приема за обучение студенти по специалност „Менидмжънт в туризма”, като първоначално за обучение ще бъдат приети 120 човека студенти. Висшето учебно заведение ще обучава студентите си по бакалавърски и магистърски програми и ще издава европейско признати дипломи.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |