В новините
 
15.08.2006 15:06   Новината е видяна 3460 пъти
Стефан Спасов ще ръководи мача Сливен – Нафтекс, Бранимиров под въпрос
Пернишкият арбитър Стефан Спасов бе определен да ръководи, един от най-интересните двубои на втория кръг в Източната „Б” група между отборите на Сливен и Нафтекс. През миналия сезон перничанинът ръководи няколко мача на отбора и остави добри впечатления с точните си отсъждания.

Днес футболистите на Георги Василев тренират двуразово. И двете занимания се провеждат на стадион „Черноморец”. Василев иска колкото се може по-бързо футболистите в отбора да се сработят и затова набляга на тактическите занимания в тренировките. Най-успешният треньор е наясно с качествата на играчите си, но малкото време заедно според него е основен проблем, който трябва да се реши с много работа на терена.

След мача със „Светкавица” от болки в дясното бедро се оплака един от най-опитните футболисти на „Нафтекс” Веско Бранимиров. Треньорският щаб на отбора реши да съхрани Бранимиров и той ще тренира няколко дни на облекчен режим. Според лекаря на тима, бранителят ще може да играе в мача срещу Сливен в края на седмицата.

От днес тренировки започна и контузеният Стойко Колев. Той претърпя битов инцидент и не тренира на пълни обороти близо седмица. Халфът поряза на остър предмет стъпалото си. Вече раната на Стойко заздравя и той също се готви за двубоя с „воеводите” на стадион Хаджи Димитър.

До края на седмицата футболистите на Нафтекс ще тренират по веднъж на ден. Отборът ще пътува до Сливен в деня на мача, който е с начален час 18.00 и ще се играе на стадион Хаджи Димитър в града под Сините камъни.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |