В новините
 
23.08.2006 12:28   Новината е видяна 3866 пъти
Четирима футболисти от „Нафтекс” в националния до 18 години
Старши треньорът на националния отбор юноши, родени 1988 година Борис Ангелов, повика четирима футболисти на Нафтекс на лагер сбор в Правец - съобщиха от пресцентъра наклуба.

Както вече съобщихме от 19 до 25 октомври Бургас ще бъде домакин на евроквалификациите с участието на отборите на България, Украйна, Гърция и Казахстан и дотогава ще се играят контроли за обиграване на националния ни отбор.

Силните изяви в предишната контрола с Швейцария, завършила наравно 0:0, гарантира местата на Велин Дамянов и Георги Петков. Сега още двама от младите надежди на Нафтекс – халфът Цветан Филипов и защитникът Диян Лефтеров ще опитат да привлекат трайно вниманието на националния селекционер за предстоящите квалификации на стадионите в Бургас.

Днес отборът на Нафтекс ще направи поредната си тренировка. Тя ще бъде на електрическо осветление на стадион Нафтекс и ще започне в 19.00 часа. След обстойния разбор, който направи старши - треньорът Георги Василев, играчите са решени да постигнат първата си победа в първенството срещу тима на Спартак Пловдив.

С оплаквания преди мача са вратарят Свилен Симеонов, който почти сигурно ще пропусне двубоя и халфът Венцислав Алдев. Той остава под въпрос, но от треньорския щаб се надяват опитният футболист да се възстанови до събота. Други проблеми в състава няма, освен факта, че с тима не тренират четиримата юноши повикани при националите.

Засега Василев не предвижда промени в отбора за мача със Спартак, но основното на което ще държи опитният наставник е концентрацията от първата до последната минута на мача, както и максималното раздаване на футболистите на терена.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |