В новините
 
28.08.2006 06:43   Новината е видяна 3683 пъти
Цветан Цветанов в еко-акция за почистване на бургаски плаж
Представители на МГЕРБ от цялата страна напълниха над 30 чувала с отпадъци


Зам. кметът на София и член на УС на сдружение “ГЕРБ” Цветан Цветанов се включи днес в почистването на плажната ивица в бургаския квартал Крайморие. Инициативата е на младежката организация на ГЕРБ и премина под надслов “Да започнем на чисто”.
Над 30 чувала с боклуци бяха събрани от плажната ивица. В почистването се включиха над 50 младежи от структурите на МГЕРБ в страната, както и част от учредителите на сдружението – Красимир Велчев, Йорданка Фандъкова – зам. кмет по образованието на София, Лъчезар Иванов, Албена Коюмджиева и Петя Велкова.
“Дано видим такива инициативи и от т. нар. политическа класа”, каза Цветанов. Той самият успя да събере 2 чувала с отпадъци .
Много от плажуващите също се включиха в почистването на ивицата. Те получиха сладки лакомства и бяха призовани да пазят плажовете ни чисти.
“За нас има по- важни неща от които и да е избори - да подкрепим гражданските инициативи”, каза Цветанов и допълни, че целта на сдружението е да се промени сегашното статукво в държавата.
В отговор на журналистически въпроси за предстоящите президентски избори Цветанов заяви, че ГЕРБ прави задълбочен анализ на ситуацията и ще реагира най- адекватно на нея. “Нашето сдружение е ориентирано евроатлантически. Моите уважение към всички кандидатски двойки, но ще водим разговори само с тези, които отговорят на тази ориентация на ГЕРБ”, допълни Цветанов. Той отказа да даде персонална оценка на личността на Беронов, тъй като не се познавал лично с него.
Ден по рано представители на МГЕРБ от цялата страна проведоха втората си национална среща в бургаския хотел “Аква”. В нея се включи и Председателят на УС на ГЕРБ Душана Здравкова, която по- рано откри изложението на “златните български майстори и занаятчии” в Несебър.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |