В новините
 
29.08.2006 13:01   Новината е видяна 3704 пъти
„Нафтекс” ще играе контрола с „Берое” в петък
След първата си победа за сезона, футболистите на „Нафтекс” тренират в добро настроение. Въпреки паузата в шампионата на страната, играчите на Георги Василев ще имат днес и утре по две занимания на стадион „Черноморец”. Задачата поставена от най-успелия български треньор е по-бързото сработване на отбора, затова и работата на футболистите остава все така интензивна.

Първата тренировка за седмицата пропусна авторът на победното попадение за „Нафтекс” Румен Шанкулов, който страда от болки в гърба. Според клубния лекар, контузията не е сериозна и той ще бъде възстановен до няколко дни. От сряда тренировки наравно със съотборниците си започват вратарят Свилен Симеонов и халфът Венцислав Алдев. И двамата се очаква да бъдат готови за двубоя с „Добруджа” през следващата седмица.

Халфът Даниел Генов пък получи повиквателна за младежкия национален отбор за евроквалификацията с Хърватия. Сърцатият футболист бе и в разширения състав за мача с Украйна, спечелен от нашите младежи с 3:0.

В петък от 18.00 часа на стадион „Лазур” „Нафтекс” ще играе контрола с „Берое” Стара Загора. В събота „шейховете” ще направят възстановяване, а неделята Василев е отредил за почивка на своите футболисти.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |