В новините
 
29.08.2006 15:32   Новината е видяна 3486 пъти
И през септември БТК предлага до 20% по-евтини разговори от домашен към мобилен телефон
Българската телекомуникационна компания (БТК) предлага на клиентите си до 20% по-евтини телефонни разговори към мобилните оператори и през септември. Поради големия интерес към започналата през август промоция, БТК дава възможност повече клиенти да говорят на по-достъпни цени от фиксиран към мобилен телефон през следващия месец. Колкото по-голяма е продължителността на разговора, толкова по-голяма е отстъпката, която абонатът получава.

„За краткия период на промоцията през август разговорите към мобилни телефони се увеличиха”, каза Димитър Цонев, Говорител на БТК. „През последните дни получихме запитвания за нейното продължаване и решихме да удължим действието на промоцията, за да дадем повече възможности на нашите клиенти да общуват свободно с близките си и през септември”, уточни той.

Промоцията за разговори от домашен към мобилен телефон предоставя 20% отстъпка след втората минута на разговора и 10% по-малко от тарифата след първата. До изтичането на първата минута разговорът се таксува по сега действащата цена от фиксиран към мобилен телефон. Например клиентите на БТК могат да говорят с абонати на vivatel за 29 ст. на минута с ДДС след втората минута на разговора им в часовете на слаб трафик* и за 39 стотинки с ДДС по време на силен трафик*. Цените след третата минута на разговора с останалите мобилни оператори в страната са 53 стотинки за силен трафик и 46 стотинки за слаб трафик с ДДС.

Промоцията важи за абонатите на плановете „У дома”, „Стандартен”, както и за абонаментния план на БТК за инвалиди с над 90% нетрудоспособност. Специалното предложение на компанията не важи за аналоговите абонати, без възможност за отчитане по време.

*слаб трафик – са часовете от 21.00 до 07.00, събота, неделя и официални празници; силен трафик – са часовете от 07.00 до 21.00.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |