В новините
 
02.09.2006 13:18   Новината е видяна 3738 пъти
Беронов се оттегля
Неделчо Беронов обмисля да се оттегли от предизборната надпревара, научи "Стандарт". Това ще стане, ако лидерът на СДС Петър Стоянов се кандидатира за президент. Очаква се той да бъде номиниран до дни. Партията на Командира няма да подкрепи Петър Стоянов, нито ще издигне друг кандидат, категорични са от ДСБ. Ще гласуваме по съвест, но не за него, допълват от "Витоша" 18.

Целта на Командира била след изборите да обвини Стоянов, че е разбил дясното и единствените правилни решения се взимат от партията на Костов. Междувременно расте напрежението между Неделчо Беронов и лидера на ДСБ. Източници от партията довериха пред "Стандарт", че в сряда шефът на КС се обадил на Командира заради совалките между него, Стоянов и Борисов. "Какво искаш, Иване?!", разсърдил се Беронов. И допълнил: "Искаш ли да не ходя изобщо на обиколки из страната и да се затворя в апартамента си във Варна до изборите?" От синьото ръководство пък наредили вчера на структурата си в Габрово да спре да работи за кампанията на Неделчо Беронов. От утре до понеделник СДС организира семинар в Банско с общественици и политолози. Днес ДСБ в София пък ще реши дали да оттегли искането си за отстраняване на столичния кмет Бойко Борисов. Вчера Костов изпрати писмо до Борисов и го покани на среща между 29 септември и 5 октомври.
Нина Александрова




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |