В новините
 
04.09.2006 11:39   Новината е видяна 3948 пъти
Турски и български експерти ще обменят опит при двустранни срещи в РИОСВ - Бургас
Лесовъди, лесоинженери и биолози от турските градове Анкара и Енеида ще обменят опит с български колеги от 4 до 10 септември.
Посещението е по линия на проект на Глобалния екологичен фонд за обмяна на опит в управлението на горите и защитените територии между България и Турция.
Домакин на делегацията ще бъде директорът на Регионалната инспекция по околната среда и водите – Бургас – доц. д-р Симеон Симеонов.

По време на визитата си в Бургас турските специалисти ще посетят Регионалната инспекция по околната среда и водите и Регионалното управление на горите, ще се запознаят с дейността на Дирекция „Национален парк “Централен Балкан”, ще разгледат резервати в Бургаска област.

По време на срещите българските експерти ще представят ролята на регионалните структури в управлението на горите, защитените територии и биологичното разнообразие с цел да популяризират българския опит в Турция.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |