В новините
 
04.09.2006 16:50   Новината е видяна 3001 пъти
Джъстин Тимбърлейк издуха Бийонсе
Идолът на тийнейджър(к)ите Джъстин Тимбърлейк издуха черната перла Бийонсе от върха на британската класация за сингли и записа първия си номер едно хит на Острова с парчето "Sexyback" .

Това е първата песен на американския изпълнител след тригодишна пауза. Парчето вече стигна номер едно в САЩ, като едноименният албум ще се появи в края на месеца.

Досега Джъстин имаше все втори места в британските класации със силни хитове като "Like I Love You", "Cry Me a River" и "Rock Your Body".

След като удари първото място с „Deja Vu“ дуетът Бийонсе и Джей Зи слезе до третото място, а Шакира с "Hips Don"t Lie" застана на втора позиция.

Докато жъне успехи в професионален план, личният живот на Джъстин леко буксува. Приятелят на Камерън Диаз засега отхвърля всички слухове за сватба, както и другите слухове, че двамата са се разделили.

В шоуто на Елън де Дженерис в неделя Джъстин заяви, че с Камерън не са насрочили дата за сватба, тъй като в момента кариерата стои на първо място и за двамата.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |