В новините
 
04.09.2006 16:58   Новината е видяна 4112 пъти
"Сървайвър БГ" поставя световен рекорд по бързина
Участниците в "Сървайвър БГ" поставиха световен рекорд за бързина в една от игрите, съобщиха от ПР-екипа на шоуто, което започва на 20 септември по Би Ти Ви. Българите постигнаха забележителни резултати в състезанието в сравнение с участниците от други 13 формата, по които съм работил, разказа Гонзало Хонигблум, изпълнителен продуцент на "Промофилм".

Българските състезатели били много силни и издръжливи. Те успявали в игри, които са невъзможни за много други отбори. "Изненадан съм не само, че участваха, но и от резултатите, които постигнаха", добави Хонигблум. Той е впечатлен и от професионализма на самия снимачен екип. Признава, че е имал погрешна представа за българите като е смятал, че много приличат на руснаците (с тях той е реализирал две продукции).

Хонигблум съпоставя качеството на работа на българския екип с това на английския. Той допълва, че българите са по-сговорчиви и отговорни към работата си в сравнение с други екипи, с които е работил. Опитният продуцент очаква "Сървайвър БГ" да бъде изключително успешно шоу.

"Щом има добър кастинг, има добро риалити, а ако има добро риалити - ще има добро шоу", аргументира се той. Гонзало Хонигблум снима уникалното риалити шоу вече 6 години и досега е участвал в реализацията на 13 сезона на "Survivor ". Преди да започне работа по "Сървайвър БГ" единственото, което е чувал за България, е било свързано с футбола - познава Стоичков и си спомня как на световното първенство през 1994 година Аржентина е паднала от България.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |