В новините
 
04.09.2006 17:27   Новината е видяна 3816 пъти
Рупърт Еверет обвини Холивуд в дискриминация на хомосексуалистите
Британският актьор Рупърт Еверет обвини Холивуд заради това, че не получава романтични роли, защото е гей. 47-годишният актьор се сравнява с колегата си Хю Грант и казва, че Грант е по-успешен актьор, само защото е хетеросексуален.

“Без съмнение гейовете са дискриминирани в шоубизнеса. Хетеросексуалният върви по червен килим с хубаво момиче, а геят трябва да прави независими филми. Всичко, което Хю Грант прави, можеше и аз да го правя”, казва Еверет.

Рупърт Еверет допълни, че не е готов да се прави на хетеросексуален, само за да получи роля, съобщава сайтът Contactmusic.com. “За да станеш филмова звезда трябва да имаш добре изглеждаща приятелка. В тази връзка Елизабет Хърли помогна на Хю Грант. Това е работа за трофей. Трябва много енергия, за да имаш приятелка-трофей. Свалям шапка на всеки, който има”, заяви актьорът.

По-рано британският актьор сър Иън Маккелън каза, че на хомосексуалистите в Холивуд се пречи да имат успешна кариера. “Много е трудно за американския актьор, който иска филмова кариера, да разкрие сексуалността си. И е много по-трудно за жените, ако са лесбийки. Филмовата индустрия е много старомодна в Калифорния”, каза актьорът от “Властелинът на пръстените”. Според 66-годишния актьор, който разкри, че е гей през 1988 г., трябва да се правят повече филми за хомосексуалността.

Рупърт Еверет участва във филмите "Сватбата на най-добрия ми приятел" с Джулия Робъртс, "Почти идеално" с Мадона, в "Сън в лятна нощ" партнира на Мишел Пфайфър, а в "Идеалният мъж" - на Кейт Бланшет. През 1989 г. той за първи път оповестява своята хомосексуалност.

Сред актьорите, които са разкрили своята хомосексуалност са: Ричард Чембърлейн (признал, че е гей през 1989 г., известен във филмите “Тримата мускетари”, “Мъжът с желязната маска”), Джоди Фостър (позната от “Мълчанието на агнетата”, “Контакт”), Порша де Роси (от сериала “Али Макбийл”), Сара Гилбърт, Аманда Биърс, Ан Хечи и много други.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |