В новините
 
13.09.2006 08:23   Новината е видяна 3496 пъти
Одобриха съставите на СИК в община Приморско
Община Приморско приключи подготовката по организирането и съставянето на СИК за предстоящите избори за президент на 22 – ри октомври 2006 год. Според изготвеното предложение от страна на кмета на Община Приморско инж. Димитър Димитров до РИК – Бургас на територията на Община Приморско ще функционират общо 9 СИК. Най – много, 3 на брой ще бъдат разкритите секционни комисии на територията на град Приморско. По една СИК ще функционира на територията на останалите населени места – град Китен и селата Ново паничарево, Веселие и Писменово. Изключение ще бъде направено за село Ясна поляна, където разкритите СИК ще бъдат 2 на брой – една в центъра на населеното място и още една в намиращия се в село Ясна поляна Дом за стари хора с физически увреждания.
Предложението за състава на СИК на територията на Община Приморско бе внесено от кмета на общината в срок и по реда на чл.10, ал.5 от ЗИПВР с входящ №02/11.09.2006 год. Писменото предложение бе придружено от протокол от проведените консултации с местните ръководства на политическите партии, копия от пълномощните на представителите на политическите партии и коалиции, копия от съобщението за провеждането на консултациите и писмените предложения на политическите партии и коалиции за членовете и съставите на деветте СИК.
РИК – Бургас след като се запозна с постъпилото предложение и приложената към него документация одобри съставите на деветте СИК. Решение №3/11.09.2006 год. на Районната избирателна комисия – Бургас, подписано от председателя на РИК – Бургас Евгени Мосинов и секретаря на РИК Светла Каменова бе получено късно снощи в общинската управа.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |