В новините
 
16.09.2006 11:57   Новината е видяна 4534 пъти
Биг Брадър 3 - сред най-скъпите инвестиции на Нова ТВ
Биг Брадър 3 струва два или три пъти повече от предните издания на шоуто, каза днес шефът на Нова телевизия Силва Зурлева. В стария Параклис на княз Фердинанд екипът на "Биг Брадър 3" събра за първи път журналисти, два дни преди старта на шоуто. Не престъпваме църковни закони, параклисът не функционира, а ви посрещаме с хляб и вино, поднесени като геврек и питие в стъклена чаша, за да не сме в разрез със сакралното, казаха от екипа.

Репортерите бяха посрешнати от гласа на Тодор Живков, който призова да се пише не онова което се чува, а това, което трябва. Организаторите пуснаха и запис с изказвания на бъдещите 16 съквартиранти, които се определиха с няколко думи. Участниците са от София, Пловдив, Сливен, Плевен, Бургас, Благоевград, Варна, Чирпан, Брусарци, Попово и Гълъбово. Сред сигурните съквартиранти има и представител от етническо малцинство.

Беше ни много трудно тази година, работехме с много психолози и се насочвахме към интересни гласове и диалекти, коментира шефът на СИА Нико Тупарев. Той уточни, че през новия сезон в Къщата ще влязат много по-различни персонажи от предните. Като ги видите ще се чудите от къде сме ги намерили, пошегува се той.

През новия сезон Биг брадър става по-лош и вече няма да се обръща към участниците със "скъпи съквартиранти". Сред избраните 16 участници жените са повече от мъжете. Във всеки един момент обаче има възможност да се променят съквартирантите. Къщата е с повече помещения, а в момента вече е обитаван от резервите, които екипът вкара за три дни. Някой от тях ще има възможност да влезе в истинското шоу. Никой от съквартирантите не знае колко може да спечели, ако остане последен в къщата, наградата ще се обяви в последствие, каза Нико Тупарев.

Сред присъстващите журналисти в параклиса бе и 24 годишната Магдалена Ран - американка, която работи в "София-Ехо" и се е явила на кастинга за шоуто, но не е била одобрена. Младата жена разказа, че по време на интервюто се е чувствала като на "пазар за крави", заради кръстосания разпит, свързан с най-интимните й преживявания. Магдалена, която е протестантка, сподели, че е девствена и смята да се "пази" до момента, в който се омъжи. "Не се вписва в общата концепция", пошегува се Тупарев.

Лайфовете ще са в по-различно студио, с размери 850 кв метра. Водещ отново ще е Ники Кънчев, но без Евелина. Новото коментаторско шоу "Голямата уста" пък ще бъде водена от Дим Дуков. Тупарев обясни, че то ще бъде насочено предимно към младата аудитория. В него ще се говори на жаргон и всеки ще може да си изкаже мнението, дори тези, които не харесват "Биг Брадър". "Ние не искаме да ни харесват, а искаме да ни гледат", заяви шефът на СИА.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |