В новините
 
21.09.2006 04:08   Новината е видяна 3040 пъти
НСлС: Вероятно инцидентът на ”Алабин” не е случаен
Не става дума за случаен инцидент по случая със срутената сграда на улица "Алабин" 39. Това е предварителният извод, който се налага, съобщиха от Националната следствена служба, предаде БТА.
Разследването по случая е възложено на НСлС. По-рано днес зам.-кметът Цветан Цветанов съобщи, че сградата е застрахована от собственика модна къща "Хрисома" за 1,5 млн. лв. На този етап е твърде прибързано да се правят категорични заключения относно виновните лица, но като предварителен извод се налага този, че не става дума за случаен инцидент, се казва още в съобщението. По възможност следствието ще приключи в законоустановения 2-месечен срок, като това зависи най-вече от работата на назначените технически експертизи, на които са възложени въпроси, свързани с основния предмет на разследването, а именно причините за рухването на фасадната стена и трагичната и нелепа смърт на двете момичета, се казва още в съобщението. В извършване на първоначалните следствения действия участват почти всички следователи от отдел 05 на НСлС, специализиран за разследване на пожари и тежки аварии. До настоящия момент са разпитани над 15 свидетели, сред които има и очевидци на инцидента. Почти са изяснени обстоятелствата, свързани със собствеността на сградата. Най-малко в името на паметта на двете момичета не бива да се правят намеци за случайност и инцидентност и случаят да приключва в този план.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |