В новините
 
21.09.2006 04:19   Новината е видяна 3818 пъти
Първи международен музикален фестивал за хора с увреждаиния
Фондация "Сила за живот", съпричастна с проблемите на хората с физически увреждания , организира Международен музикален фестивал, който ще се проведе за първи път в град Поморие от 20 до 24 септември 2006 год. Официалното откриване ще се състои на 22 септември от 18.00 часа на лятната сцена на читалище "Светлина".

Целта на фестивала е да даде възможност на хора от различни страни, различни възрасти, с различни физически проблеми и увреждания да се срещнат на едно място, да споделят и проблемите и надеждите си.



Фестивалът няма конкурсен характер – победител е всеки участник, който желае откровено да сподели своето творческо верую и да отнесе със себе си нови идеи за нови изяви в областта на популярната музика или танцово изкуство.

Организатори на Международния музикален фестивал "Сила за живот" са: фондация "Сила за живот", Община Поморие, Национален център за социална рехабилитация, Българска национална телевизия, Българско национално радио с подкрепата на Министерството на труда и социалната политика, Министерството на здравеопазването,Министерството на икономиката и енергетиката, Министерството на транспорта, Национална служба "Пожарна и аварийна безопасност" и съюза на инвалидите.

Патрон на фестивала е проф. Стефан Данаилов – Министър на културата.

Кметът на Община Поморие инж. Петър Златанов ще открие фестивала на 22.09. 2006 г. - 18 часа, читалище "Светлина", квартал "Св. Георги".




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |