В новините
 
22.09.2006 14:36   Новината е видяна 4275 пъти
Четирима от Нафтекс при националите до 18 години
Юношеският национален отбор на България до 18 години, който се подготвя за европейските квалификации в Бургас от 19 до 25 октомври победи в контролен мач своите връстници от Македония с 3:2, съобщава официалният сайт на клуба.
В срещата взеха участие четирима футболисти на Нафтекс, които твърдо попадат в селекцията на старши треньора на тима Борис Ангелов за предстоящите изключително важни двубои в нашия град. Диян Левтеров, Цветан Филипов, Велин Дамянов и преотстъпеният за сезона на Несебър Георги Петков получиха много добри оценки за играта си на трудния и наводнен терен в Кюстендил, където се проведе контролата. Освен тези млади надежди на Нафтекс в полезрението на треньора Борис Ангелов са попаднали и още няколко от футболистите на бургаската школа, които ще бъдат следени в изявите си през следващия месец, който остава до квалификационния турнир. От днес тримата футболисти на Нафтекс, ще се присъединят към тренировките на своя отбор. Треньорското ръководство ще има време до утре да прецени дали те да бъдат включени в групата от 20 футболисти, която утре в 10 часа ще замине за Шумен.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |