В новините
 
23.09.2006 07:16   Новината е видяна 3326 пъти
Прокурори търсят нови свидетели за Петканов-младши
Царевската районна прокуратура обяви, че започва да издирва нови свидетели на инцидента, предизвикан от сина на министър Георги Петканов. В началото на август Петър Петканов потроши скъпа лимузина на българин с норвежко гражданство в крайморското село Лозенец, след което твърдеше, че бил бит от собственика й. Впоследствие се оказа, че Петканов-младши е скачал върху колата, строшил едно от стъклата й, след като цяла нощ запивал с приятели в местен бар.
Дознанието по случая вчера бе внесено официално в прокуратурата в Царево. То се бавеше досега заради експертизата на строшената кола. Тя бе назначена още през август, но продължи и през септември, доста след като самата пострадала кола вече бе поправена и напусна територията на България.
Прокуратурата вчера трябваше да прецени дали ще пише обвинителен акт и срещу кого. Прокурорски говорител обаче заяви, че проверката по случая не била приключила и тепърва ще се търсят нови свидетели.






Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |