В новините
 
26.09.2006 20:03   Новината е видяна 3539 пъти
Атлетичен бургазлия е първият Мистър МенХънт България
Българското издание на най-престижния световен конкурс за модели се проведе на 24 септември в София. За титлата Мистър „МенХънт” България се пребори Али Алиев от Бургас. Атлетичният красавец беше безспорния фаворит на жури и публика!
Внушителното като брой и красота жури включваше: фолкзвездата Бони, Ани Александрова, Патриция Кирилова, Ирина Папазова и Марио Трифонов. 11 кандидата от цялата страна се бориха за тяхното одобрение и висока оценка. За да ги получат финалистите в конкурса разчитаха не само на атрактивната си външност, но и на интелигентност и бърза мисъл, защото членовете на журито ги провокираха с въпроси и задачи. Известни дами от публиката също се включиха – Весела Нейнски предизвика един от младежите да каже любимата си рецепта с гласа на Ути Бъчваров. Сред гостите на конкурса, като цяло преобладаваха красивите млади дами – Диана Любенова, Адреналинките Жана и Яна, ЛиЛана, Бони, която съвсем импровизирано се включи в журито, за да замести отсъстващата Наталия Симеонова.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |