В новините
 
27.09.2006 10:36   Новината е видяна 3351 пъти
Жестоко пребит бивш депутат и шеф на порт
Маскирани мъже нападнаха и пребиха бившия изпълнителен директор на Пристанище Бургас Манол Манолов, съобщи БГНЕС. Той е бивш депутат от Великото народно събрание и капитан от Български морски флот.
64-годишният Манолов е получил десет прободни рани в задните части и крайниците и удар в главата. Пострадалият е настанен в бургаската болница за лечение без опасност за живота. Инцидентът е станал докато Манолов паркирал личния си автомобил пред сградата на "Океански риболов", където има кантора. Към него се приближили трима мъже с вдигнати качулки и му нанесли побой. След това се качили на червен автомобил и избягали. Манолов беше назначен за изпълнителен директор на бургаския порт през ноември 2005 г. от министър Петър Мутафчиев. На 30 юни т.г. той беше сменен от Аргир Бояджиев, но остана член на Съвета на директорите. От 1994 г. Манолов е управител и собственик на Корабна агенция Аlbados. Според сегашния сегашния шеф на пристанището тежкият побой е свързан с частния бизнес на Манолов, който бил и представител на завод "Кремиковци". Към агентския му бизнес имало интерес от страна на силови групировки, твърди Бояджиев цитиран от БНР.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |