В новините
 
28.09.2006 19:16   Новината е видяна 3068 пъти
Често и по много, но разумно и с любов
Освен идеален начин за скрепяване на връзката, изразяване на любовта между двама души и доставяне на удоволствие, сексът е полезен за здравето също толкова колкото балансираното хранене и спорта.

С негова помощ се удължава продължителността на живота, подобрява се настроението, предотвратяват се сърдечните проблеми, дори се намалява вероятността от някои ракови заболявания.



Ето четирите основни полезни свойства на секса, което не означава, че те всъщност не са много повече.

Подобрява състоянието на кръвоносната система

Физическо усилие от чист вид, сексът помага за унищожаването на токсините в организма, подобрява кръвообращението и заздравява сърцето.

По време на секс пулсът се ускорява от нормалните 75 удара в минута до 100, а по време на оргазъм достига до 180. Такъв пулс имат спортистите по време на тренировка. Ускореният пулс, и то от такова приятно занимание, помага на сърцето да не “губи тренинг”, а да се свива и отпуска по възможно най-правилния начин.

Намалява риска от рак на простатата

Повече от три път седмично секс ви гарантира с 15% по-малък риск да развиете рак на простата. Това заболяване е на една от основните причини за смъртността при мъжете.

Намалява риска от рак на гърдата

Редовното масажиране на гърдите подобрява кръвообращението и състоянието на млечните жлези. Отделя се и окситоцин, който, освен за доброто настроение, се грижи и за доброто здраве на бюста.

Държи меланхолията далече

Хормоните на щастието, които се отделят по време на секс, като допамин и серотонин са в пъти повече, отколкото ако прибягвате до изкуствени стимуланти на щастие като шоколад или алкохол.

При проблеми със съня или засилено чувство на тревожност, можете да си предпишете секс в неограничени количества.

Странични ефекти няма, стига да се практикува безопасно.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |