В новините
 
29.09.2006 19:24   Новината е видяна 3916 пъти
Общината остава с 50% в ФК Черноморец Бургас
"Петрол холдинг" АД и Община Бургас си поделиха поравно собствеността върху ПСФК "Черноморец Бургас". Това стана днес след гласуване в Общинския съвет.
Съветниците решиха общината да остане с 50 процента участие в спортния клуб и да не изкупува останалата половина от дела от "Нафтекс". От докладната записка по предложението стана ясно, че заради безпрепятственото участие на клуба в първенството ПФК "Нафтекс" вече е прехвърлил собствените си акции на "Петрол холдинг" АД в съответствие с поетите ангажименти за финансово осигуряване на "Черноморец". До днешното произнасяне на общинарите на "Петрол холдинг" е предоставено временно удостоверение. ПСФК "Черноморец Бургас" съществува от юли тази година. Това стана при сливането на "Нафтекс" и общинския "Черноморец 919". Участието на "Нафтекс" и общината бе съответно с по 250 хиляди лева. Общинският съветник Ивайло Дражев каза на сесията днес, че е подал жалба в Окръжната прокуратура за това, че са извършени фиктивни сделки за спортния клуб и добави, че решението е незаконосъобразно и че е очаквал по време на гласуването да присъства дежурен прокурор.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |