В новините
 
03.10.2006 06:13   Новината е видяна 3032 пъти
Вдигат хиподрум край морето
Огромен хиподрум ще привлича богати туристи на морето. Грандиозният проект се реализира от община Бургас по идея на градоначалника Йоан Костадинов. Съоръжението заема площ от над 20 декара и е разположено близо до Северния плаж. Строежът е в напреднал стадий и се очаква да бъде завършен до Великден, съобщиха от общината. В модерния хиподрум се инвестират около 850 000 лева. От тях половин милион са осигурени от общинската хазна, 50 000 идват по проект "Красива България", а останалите средства, необходими за завършването, са от заем. До момента са изградени плац за яздене, ВиК съоръжения и алейна мрежа. Плановете на кмета Костадинов са до края на тази година да бъдат построени и конюшни за 50 коня, стаи за треньорите и фуражни помещения. Първият в Бургаска област хиподрум ще бъде оборудван с единствена по рода си в страната инсталация за автоматично отстраняване на отпадъците. Предвидено е изграждане на закрит манеж и трибуни за публиката.
Проектът бе включен в последната предизборна кампания на кмета Йоан Костадинов. Той се закле, че до края на мандата си морският град ще има най-модерния хиподрум в България.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |