В новините
 
03.10.2006 15:35   Новината е видяна 3923 пъти
6 дела срещу общината за потрошени коли от дупки
В момента има шест дела срещу Община Бургас за причинени щети на автомобили от лошата пътна настилка. Те се водят от застрахователи, които са обезщетили свои клиенти в подобни случаи.
Исковете са в размер от 200 до 600 лв. Общината е привлякла по делата като трета страна-помагач фирмите, поддържащи уличните участъци, в които са станали произшествията. Така ако общината бъде осъдена, тя ще предяви от своя страна иска към фирмите-изпълнители. Има и един случай на изтеглен от ищеца иск. В общината са получени и други шест покани от застрахователни дружества за възмездяване на щети от недобро състояние на улиците. По тях администрацията извърша проучвания. Други три дела се водят за нещастни случаи в резултат на откраднати капаци за отводнителни шахти. Най-големият иск по тях е за 3000 лв. Кметът Йоан Костадинов е изпратил писма до съответните органи за небходимостта от проверка на пунктовете за изкупуване на метали за случаи на предадени задигнати капаци.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |