В новините
 
06.10.2006 15:34   Новината е видяна 3048 пъти
Иракли под денонощно наблюдение и контрол
Местността Иракли ще бъде денонощно охранявана, съобщиха от регионалната инспекция по опазване на околната среда и водите /РИОСВ/ в Бургас. Предписаните мерки от инспекцията на община Несебър и Дивечовъдната станция.
Екоекспертите са изискали засилен контрол и охрана на територията на Иракли от община Несебър и дивечовъдната станция в града. До двете институции е изпратено предписание незабавно да бъдат предприети мерки, за да не се недопуснат нарушения в терените, които попадат под ограниченията, наложени от заповедта на министъра на околната среда и водите Джевдет Чакъров от август тази година. В заповедта се забраняват строителството, промяната предназначението на земите, извършване на сеч, ограждане и др. Предписанието е с постоянен срок, докато е в действие заповедта на министъра до обявяване на новата защитена местност "Иракли - Емине". При извършена проверка в местността Иракли експерти от РИОСВ са констатирали наличието на изкопи и изгребване на земни маси. На един от терените, разположен непосредствено до река Вая, е констатирано насипване на пръст и заравняване.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |