В новините
 
09.10.2006 15:02   Новината е видяна 3697 пъти
Джон Кюсак идва да се снима във фантастика в София
Фантастиката "War Inc." (Война ООД) с Джон Кюсак в главната роля е най-новият филм, който "Ню имидж" снимат у нас.

Звездата от "Момичета от класа" и "Да бъдеш Джон Малкович" се очаква да пристигне у нас до седмица. Последната му роля, минала по кината у нас, е в "... И да обичаш кучета". (Вж. филмографията му в IMDB.com).

Продукцията щяла да струва около 10 млн. долара. В двора на киноцентъра в Бояна вече се строят декорите, които ще пресъздадат пустинния град, където се развива действието.

Сюжетът ни отпраща в бъдещето. В пустинната държава Турагистан, наскоро окупирана след операция на наемни частни сили на корпорацията "Тамърлейн", бушува бунт.

Бившият вицепрезидент на САЩ, сега изпълнителен директор на мегакомпанията (никакви асоциации с Дик Чейни и "Халибъртън"!), наема 40-годишният Бранд Хаусер (Кюсак) - емоционално белязан убиец, който трябва да убие изпълнителния директор на техните конкуренти.

Килърът докладва директно на временния владетел на Турагистан - вицекраля (чиято самоличност се пази в тайна от съображения за сигурност), и се представя за продуцент на търговски изложения с помощта на своята асистентка и връстничка Марша.

Хаусер по принцип потиска емоциите си, като пие подправен лютив сос, за да заличи спомените за смъртта на семейството си.

Той обаче е принуден отново да изпитва чувства, когато се увлича по сексапилната репортерка Натали, известна с това, че се опитва да разкрие истината зад фалшивата война.

Две жени обаче - Йоника (певицата-актриса Хилари Дъф, HillaryDuff.com) и Натали, объркват плановете на всички...

Догодина у нас ще бъдат снимани четири големи филма, всеки от които ще струва около 40 млн. долара, обещава още шефът на "Ню имидж" Дейвид Варод.

На снимки в България щели да дойдат отново Морган Фрийман и Скарлет Йохансон, която вече беше тук за снимките на "Черната далия".

Филмът на Брайън де Палма, който откри кинофестивала във Венеция, имаше премиера в САЩ през септември, но не бе приет с възторг от критиката зад Океана.

Похвалени безусловно обаче бяха операторската работа на Вилмош Жигмонд и сценографията на Данте Ферети, а едноименния роман от Джеймс Елрой влезе отново в списъка на бестселърите.

Официалната премиера на "Далия"-та в София е насрочена за 11 октомври, сряда, а от петък криминалният трилър от Чикаго през 40-те тръгва и по нашите киносалони.

До няколко месеца от "Ню имидж" очакват и световно разпространение на "Деца от восък" на реж. Иван Ничев с участието на Арманд Асанте.

Догодина за компанията вече ще работят повече от 1000 души и ще успеем най-накрая да заснемем 100% български проект, надява се Варод.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |