В новините
 
12.10.2006 08:32   Новината е видяна 3621 пъти
ГЕРБ организира благотворителна изложба на младите бургаски таланти
Над 20 млади художници от различни бургаски училища ще изложат свои картини на благотворителна изложба днес, от 18 ч., в галерия “Богориди”.
Представянето на младите таланти е инициатива на младежката организация на сдружение ГЕРБ Бургас. Изложбата ще бъде открита от областният координатор на сдружението Димитър Николов.
Платната ще се продават с благотворителна цел. Събраните средства ще останат за самите таланти с цел закупуването на бои и материали необходими за развитието им в областта на изобразителното изкуство.
“По този начин искаме да стимулираме децата със заложби да се развиват и да не се отказват от пътя, по който са поели”, каза Димитър Николов.
На изложбата са поканени представители на бизнеса в Бургас, членове на сдружението от цялата област , които биха проявили интерес към закупуването на картините и ученици от паралелките по изобразително изкуство в училище “Кирил и Методий”. Творбите на младите таланти ще бъдат изложени в продължение на два дни.
Благотворителната изложба е част от инициативата на ГЕРБ Бургас за стимулиране на млади таланти и осигуряването на възможности за изявата им. В момента се подготвя и голям концерт на млади певци и танцьори от града. На 10 ноември те ще представят изпълненията си в различни жанрове в концертната зала на Дома на нефтохимика. Най- добрите изпълнители ще бъдат отличени с награди. Те ще получат от ГЕРБ Бургас и безплатно издаване на диск с техните изпълнения, който ще носи заглавие “Талантите на Бургас”.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |