В новините
 
14.10.2006 07:54   Новината е видяна 3267 пъти
Мадона си тръгна от Малави само с двете си родни деца
Американската певица Мадона напусна Малави вчера, след като получи временно разрешение да осинови малко момченце, което въпреки това не отлетя с нея за САЩ, съобщи АФП.

В четвъртък Върховният съд в Лилонгве – столицата на африканската държава, позволи на звездата да осинови 13-месечния Дейвид, но и определи срок от година и половина, до изтичането на който осиновяването няма да е окончателно.

“Тя напусна Малави без Давид, защото нямаше време да се разрешат проблемите с паспорта и визата на момченцето”, заяви Пенстън Килембе – директор на социални грижи, като добави, че Мадона е оставила два адреса – в Лондон и в Лос Анжелис.

В петък следобед в страната бе проведен протест от множество организации за защита правата на човека, които настояваха правителството да “забави” прилагането на съдебното решение.

“Смятаме, че този ускорен процес на осиновяване не е в интерес на малкия Дейвид. Тук не става дума за продажба на недвижим имот, а за бъдещето на човешко същество”, обясниха 13 организации в петицията си.

Най-добре платената певица в света бе на посещение в Малави, предимно за да проследи развитието на проектите, които финансира, с цел да помогне на сирачетата, чиито родители са били поразени от СПИН.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |