В новините
 
14.10.2006 08:39   Новината е видяна 4647 пъти
Детеубийка с ръжен по Карбовски
Потресаващите драми в българското общество никога няма да свършат, а Мартин Карбовски никога няма да се спре да ги открива и да им прави публична дисекция.

Поредната гротеска в неговото предаване „Отечествен фронт“ е майка, убила детето си заради червило.


Христина убила 6-годишния си син с ръжен, удряйки го няколко пъти по гръбчето. Причина за това става едно червено червило – малкият Красимир взел червилото на майка си и си поиграл с него в гърненцето си.

Христина я хванало яд на детето и го ударила няколко пъти, без да иска, с ръжена по гръбчето. След това легнала и заспала. На сутринта отишла в поликлиниката и помолила да отидат да видят детето й, защото нещо му било станало.


В затвора, където Христина излежава 12-годишната си присъда, другите затворнички й измислят прякора „Христина-червилото” и я наричат убийца.

Христина се обижда много и от двете. Твърди, че й е много тъжно – но не за детето, а защото животът в затвора е много труден.

Христина никога не е плакала заради детето си, разкрива Карбовски. Плакала заради голямата присъда и за това, че няма подкрепа докато е в затвора, но не е плакала за детето си.


Най-шокиращото в цялата история е причината за убийството и това, че след като „наказва” детето си с ръжена, Христина си ляга и цяла нощ спи с трупа на детето до себе си.

Отечествен фронт се излъчва в събота по Нова телевизия.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |