В новините
 
15.10.2006 07:46   Новината е видяна 4219 пъти
Борисов: Спечели ли „Атака“, ставаме българи от Жанвиденово време
Тези избори ги прескачам, структурирам партия и тогава мога да кажа за кого да се гласува, зарече се късно снощи в Разград Бойко Борисов в отговор на въпрос за кого да гласува десният избирател при евентуален балотаж между кандидатите Георги Първанов и Волен Сидеров.

Дискусията се проведе в общинския културен център в града и бе организирана от Инициативния комитет на ГЕРБ в Разград.


Отговорността за кого ще гласувам сега я нося лично аз, но не мога да тласна толкова голяма група от хора в погрешна посока, допълни той.

По думите му на следващите парламентарни избори ГЕРБ трябва да спечели максимален процент гласове, за да състави самостоятелно правителство.

Според него, ако лидерът на "Атака" спечели изборите, България ще изпадне в изолация, подобна на тази от Жанвиденовото време.

Ако българите не разпиляват гласовете си и мислят за кого да гласуват, няма да се налага коалиция с ДПС, допълни столичният кмет.

Според него политиката в страната се диктува от етническа организация и българските избиратели трябва да се запитат защо допускат това.

Доган знае, че винаги ще е на власт, че българските партии няма да се разберат, а българите толкова се мразят помежду си, че не виждат как ятаганът се върти над главите им, заяви той.


Много по-активно бих подкрепил Неделчо Беронов, ако не бях разбрал тънката мисъл на някои лидери да обвинят мен и ГЕРБ при евентуален провал на техния кандидат, заяви Борисов.

Ако аз бях се кандидатирал за президент, щях да спечеля със сигурност и в личен план щях да бъда много по-добре, но нямаше да мога да водя цялата битка, която предстои на ГЕРБ, продължи Борисов.

Той допълни, че като президент при тази коалиция не би могъл да направи нищо, защото всички назначения на Георги Първанов биха работили срещу него.

Ако искаме реална промяна, тези избори не ни интересуват, след тях вземаме нещата в свои ръце и работим за предсрочни парламентарни избори, заяви още кметът на София.


По думите му в лицето на ГЕРБ Европа вижда реалната опозиция, а проектът на сдружението е "перфектен баланс" на интересите на България, Европа, Русия и САЩ.






Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |