В новините
 
18.10.2006 11:58   Новината е видяна 3537 пъти
Три призови места за бургаските каратисти в турнир по ката във Варна
Три първи места спечели клуба на Европейската шампионка по ката- Гергана Апостолова в турнир, който се проведе във Варна. Спортното състезание бе част от семинар, организиран от Българската федерация Карате Киуокушин с председател сенсей Емил Костов. Общо 120 човека взеха участие в него, като освен инструктурите на клубове, членове на Федерацията, се включиха и трениращите в тях. СК “Аякс” – Бургас, с инструктор, подпомаганата от фирма “Победа” АД, Европейска шампионка и шампионка на Америка по ката семпай Гергана Апостолова участва в семинара с 21 каратеки.
По време на лагера се проведе изпит за 4-то, 3-то, 2-ро и 1-во Кю, на който Петя Славова-помощник инструктор в СК”АЯКС”-Бургас защити кафяв колан.
Общо 80 спортисти, разделени в седем възрастови групи участваха в турнира по ката. Освен трите призови места, възпитаниците на Апостолова завоюваха 2 втори, 1 трето и 1 четвърто място.
За всички участници генералния спонсор на шампионката Гергана Апостолова – фирма Победа АД бе осигурила много лакомства.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |