В новините
 
22.10.2006 04:25   Новината е видяна 3151 пъти
СДС Бургас иска отзоваване на член на РИК за арогантно поведение



СДС Бургас подаде жалба до ЦИК, съобщиха от пресцентъра на местната структура на партията. Жалбата е във връзка с арогантно поведение на представител на РИК Бургас спрямо представител на СДС Бургас на 21 октомври, в 15,05 ч. “При телефонен разговор във връзка с последни промени в състава на СИК, на секретаря на СДС Бургас Тошко Иванов с представител на РИК, който е отказал да се представи, към секретаря на СДС е използвана арогантна и унижаваща човешкото достойнство обида, която е в разрез с всякакви етични норми на поведение. Представителят на РИК е заявил още, че няма да приема обаждания от представители от централата на СДС Бургас”, пише в жалбата.
Според представителите на СДС Бургас само след два месеца България ще стане пълноправен член на Европейския съюз и подобно нетолерантно отношение, особено от представител на такъв важен орган като Районната избирателна комисия е в абсолютен разрез с установените европейски етични норми на поведение. Невземането на отношение и замълчаването по случая би означавало толериране на подобен модел на поведение, твърдят от СДС и настояват ЦИК да извърши проверка и да установи въз основа на графика за дежурства на представителите на РИК Бургас самоличността на виновното лице. ЦИК да отзове от РИК Бургас виновното лице за арогантно поведение и го замени с друг представител на партията, която представлява, настояват още от СДС.






Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |