В новините
 
22.10.2006 07:53   Новината е видяна 3410 пъти
България избира президент




Избори за президент и вицепрезидент на Република България се провеждат днес 22 октомври. Съгласно закона, изборният ден започва в 6.00 часа и трябва да приключи в 19.00. По данни на Главна Дирекция "Гражданска Регистрация и Административно Обслужване" в избирателните списъци са включени 6 446 085 души, от тях 3 342 836 са жени и 3 103 249 мъже. 137 924 са записани в избирателните списъци за първи път, тъй като са навършили 18 г. след последните избори.
За първи път гласуваме с интегрална бюлетина в прозрачни урни.
До 20 часа днес е забранена предизборната агитация. Не е позволено да се огласяват и резултати от допитвания до общественото мнение във връзка с изборите. Забранена е продажбата на алкохол и употребата на спиртни напитки на обществени места.
В изборите за държавен глава участват седем кандидати. По реда им в интегралната бюлетина те са : Неделчо Беронов, Любен Петров, Георги Първанов, Григор Велев, Петър Берон, Волен Сидеров, Георги Марков.






Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |