В новините
 
25.10.2006 14:48   Новината е видяна 3502 пъти
Полицията в Несебър осуети опит за измама със сделка на имот
Полицията в Несебър предаде на Районната прокуратура сигнал за измама при сделка за покупка на имот след скандал между трима чужденци и група българи в кантората на нотариус в морския град.
Трима чужденци, постоянно пребиваващи в България отишли при нотариуса заедно с група български граждани, за да уточнят недоразумение с продажбата на имот с площ от 3 024 кв. метра, намиращ се в Курортен комплекс «Слънчев бряг»-запад.
Установено е, че участниците в сделката са сключили на 05 октомври в кантората на софийски адвокат предварителен договор за покупко-продажба на имота на стойност 120 000 евро, като при подписването на документа чужденците са дали капаро в размер на 5 000 евро на мъж, представящо се под името Щерю Стефанов.
Непосредствено преди сключването на сделката на 23 октомври чужденците извършили мониторна справка в служба „Вписвания” в Несебър и установили , че половината от имота е заменен от мъж с името Щерю Стефанов за лек автомобил «Мерцедес 190 Е» и други движими вещи.
Полицията е сигнализирана за случая. Служителите на реда са установили самоличността на мъжа-представящ се за Щерю Стефанов. Събраните по случая материали са представени на Районната прокуратура в Несебър.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |