В новините
 
26.10.2006 08:20   Новината е видяна 3393 пъти
Улиците да се освободят от контейнерите с отпадъци, настояват от Бургаски граждански контрол
Бургаски граждански контрол входира днес официално писмо до Кмета Йоан Костадинов с настояване пътните платна да се освободят от контейнерите за отпадъци, съобщиха от пресцентъра на БГК.
Повод за искането на сдружението са многобройните казани за смет, които са разположени в лентите за движение. Според сдружението, по този начин се създават предпоставки за пътно – транспортни произшествия както през деня, когато движението е силно натоварено, така и през нощта, когато много от улиците са неосветени.
Според БГК, общината трябва да създаде необходимата организация, като особено на тесните улици или на натоварените пътни артерии се оформят т.нар. “площадки” за контейнери, както е във всички европейски държави, а в много от големите градове в страната.
От сдружението още смятат, че при сегашната ситуация се създава хаос в движението, автомобилите са принудени да навлизат в насрещното платно, за да заобиколят казаните за смет и опасността от катастрофи е реална.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |