В новините
 
02.11.2006 00:20   Новината е видяна 5024 пъти
В Несебър пристига шефа на Държавната Агенция по туризъм на Сан Марино
Кметът на община Несебър Николай Трифонов ще се срещне с директора на Държавната Агенция по туризъм на Република Сан Марино Антонио Масина. Срещата, предвидена за 3 ноември, съобщиха от курортната община.
Очаква се разговорите да приключат с подписване на двустранно споразумение за популяризиране на културния туризъм и насърчаване бъдещо развитие на отношенията между страните.
Преди срещата с кмета на община Несебър, Масина ще бъде приет от министър-председателя Сергей Станишев, председателя на Държавната Агенция по туризъм у нас Марио Ал Джебури и зам.министъра на външните работи Любомир Кючуков. Желанието за организиране на срещите е изразено в писмо, изпратено от държавния секретар по външните работи на Сан Марино.
Броени дни след посещението на директора на Държавната Агенция по туризъм на Сан Марино, несебърският градоначалник ще посрещне посланика на САЩ в България Джон Байърли. Това е първата официална визита на американския посланик в града. Трифонов ще го запознае с архитектурните и археологически забележителности на полуострова.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |