В новините
 
16.11.2006 03:58   Новината е видяна 3260 пъти
Рокади в община Несебър
За рокади в ръководството на община Несебър научи Бургас инфо. Зам.кметът Янчо Янeв е освободен от длъжност със заповед на градоначалника Николай Трифонов.
На негово място е назначен юристът Иван Цанев. Той оглавяваше отдел “Координация и административен контрол” в Областна управа.

Цанев ще отговаря за европейските фондове в общината.

За оставката на Янев се чу още преди седмици. Запознати коментират, че той е отстранен заради близките си отношения с председателя на Общинския съвет в града Димитър Янков.
Янев обаче остава в екипа на общинската администрация, но не се уточнява на каква длъжност.
От община Несебър потвърдиха официално промените и ги мотивираха с необходимост от подобряване организацията и управлението на администрацията.
Промените предвиждат и въвеждането на система за финансово управление и контрол , с която ще се подобри връзката и координацията между отделните звена, както и ще се повиши отговорността по разходване на средствата от общинския бюджет. Създава се звено за управление на процеса по организиране и възлагане на обществените поръчки. Вътрешни промени се извършват и в отделите „Търговия и туризъм” и „Общинска собственост”. Предстоят и други промени, които ще бъдат предложени за обсъждане на предстоящо заседание на Общинския съвет, уточниха от общината.






Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |