В новините
 
21.11.2006 03:57   Новината е видяна 3401 пъти
Продават киното в Долно Езерово
Агенцията за приватизация обяви конкурс за продажбата на киносалон и обслужващи сгради в кв.Долно Езерово. Решението е обнародвано в последния брой на Държавен вестник.
Кандидат-купувачите трябва да внесат 10 500 лв лева за участие в търга.
Физическите лица закупуват конкурсна документация лично или с нотариално заверено пълномощно. Юридическите лица представят удостоверение за актуално състояние и документ за самоличност, ако закупуват лично, или с пълномощно, издадено от управителя , което да е нотариално заверено, ако закупува чрез пълномощник.
Огледът на обекта се извършва с представител на агенцията през всички работни дни, предхождащи крайната дата за предаване на офертите, след представен платежен документ за закупена конкурсна документация. Забранява се извършването на разпоредителни сделки с имота, сключването на договори за придобиване на дялово участие, за наем, за съвместна дейност, за кредит, за обезпечаване на вземания, както и поемане на менителни задължения.
Агенциата е определила минимална конкурсна цена от 105 000 лева.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |