В новините
 
23.11.2006 07:52   Новината е видяна 3547 пъти
В Несебър обсъждат агресията сред децата
Национален семинар на тема „Корекционно-възпитателна дейност на специализираните полицейски органи с малолетни и непълнолетни правонарушители” се провежда в Несебър. Домакин на мероприятието, организирано от министерство на вътрешните работи е морската община и ОДП в Бургас.
Оперативни работници за БППМН, инспектори на ДПС и началници на ДВНМН от Източна България дискутират проблемите, свързани с увеличаващата се агресия сред децата.
Според Мария Недялкова, зам.кмет на община Несебър и председател на общинската комисии срещу противообществени прояви на малолетни и непълнолетни, срещата е особено актуална на фона на ескалиращата детска престъпност и агресия в страната. Макар че в Несебър няма фрапиращи случаи на детско насилие, незабавни действия в тази посока са наложителни, тъй като насилието и жестокостта сред децата вече е всекидневие, каза още Недялкова.
По данни на общинската комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни в рамките на 2006 г. до края на месец октомври са разгледани 11 дела, като преобладаващи са посегателство върху чуждо имущество. До настоящия момент липсват прояви на тормоз или побой от деца върху деца.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |