В новините
 
07.12.2006 12:08   Новината е видяна 3784 пъти
Медик и бизнесмен с приз “Бург на годината”
Двама са носителите на “Бург на годината” 2006, награда за принос към развитието на Бургас. Кампанията на Радио 1 Бургас се осъществява за осми път, като тази година слушателите на медията решиха строителен предприемач и медик да си поделят почетното звание. Това са неврохирургът д-р Николай Недев, завеждащ отделение в МБАЛ - Бургас и бизнесменът Светлозар Лолов. Двамата получиха статуетка и дипломи от управителя на медията Красимир Димитров на тържествена церемония в галерията на СБХ. Областният управител Любомир Пантелеев и кметът на града Йоан Костадинов първи поздравиха новите носители на престижното отличие.
„Бургас има качествени хора, които заслужават много добро здравеопазване, затова призовавам бургаската общественост и бизнес средите да бъдат по - съпричастни към тази кауза, да се хванат ръка за ръка с администрацията в здравеопазването за да се направи една програма за развитието на авангардни специалности в този град. Бургас го заслужава”- каза след връчването на приза д-р Николай Недев.
Като „чест и признание, което всеки трябва да носи с отговорност” наградата определи бизнесменът Светлозар Лолов. Той бе номиниран за изграждането на ултра модерния хотел „Бургас” в центъра на града и облагородяването на района зад Областна управа, който години наред бе свърталище на наркомани и бездомни.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |