В новините
 
09.12.2006 12:14   Новината е видяна 3714 пъти
Хероин за 2 млн.лв. заловиха митничари в Лесово

18 пакета, съдържащи общо 9,382 кг хероин, задържаха митнически инспектори на Лесово при опит за нелегален трафик към държава от Европейския съюз. Близо 2 млн. лева е стойността му за нуждите на съдопроизводството.

Хероинът е открит при щателна митническа проверка на ТИР с турска регистрация, който е пътувал по маршрут Турция - България - Дания. Камионът е превозвал прежда, трикотажни изделия и други текстилни стоки. По време на митническата проверка, смъртоносният наркотик е засечен в пригодени за тайници фабрични кухини в кабината на шофьора. Дрогата е била разпределена в 18 пакета, увити в стари найлонови торби. Съставен е акт за митническо нарушение на шофьора на комиона – 39-годишен турски гражданин.

Това е първият случай на задържан наркотик на най-новия ни граничен митнически пукт с Турция, който е оборудван с модерна рентгенова апаратура за митнически проверки на превозни средства и пътници. Там работят специално обучени митнически екипи за борба с наркотрафика и контрабандата.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |