В новините
 
15.12.2006 22:53   Новината е видяна 3595 пъти
Кандидат-кметът на жълтите ясен през март

НДСВ вероятно ще посочи свой кандидат за кмет след конгреса си през месец март. Междувременно политическият съвет на жълтите възложи на Бранимир Петров да заеме длъжността общински координатор на партията в Бургас. Решението е продиктувано от необходимостта да се концентрират вниманието  и усилията в периода преди изборите за евродепутати и местните избори през следващата година върху Бургас, като важен икономически и социален район.

         През месец март Бранимир Петров подаде оставка от длъжността областен координатор. Мотивите му бяха множеството ангажименти из  Бургаска област.

         „Няма да се кандидатирам за кмет”, заяви Бранимир Петров. Той направи заявка за участие в местната власт като водач на листата на НДСВ в Бургас. Според него това е логично и правилно, за да може всеки общински координатор да поеме отговорност за общината, която представлява. Бранимир Петров каза, че следващите местни избори ще бъдат трудни и че от пролетта дейността на сегашните общински съветници рязко ще се политизира.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |