В новините
 
19.12.2006 17:58   Новината е видяна 3279 пъти
Хероин за 300 хил.лв. задържаха на Малко Търново

528 грама хероин, поставен в найлонов плик и укрит в пакет с пуканки , задържаха дежурните митнически инспектори в Малко Търново. Хероинът е заловен в 1 часа след полунощ при митническа проверка на влизащ в страната от Турция туристически автобус, който е пътувал по редовен маршрут Истанбул-Силистра.
Наркотикът е бил поставен в картонено кашонче с хранителни и хигиенни отпадъци под една от пътническите седалки на автобуса. При направения на място полеви наркотест, митническите инспектори установили, че се касае за хероин от високо качество, чиято стойност по цени за нуждите на съдопроизводството възлиза на 300 000 лева. Съставен е акт за митническо нарушение срещу неизвестен нарушител и случаят е предаден на компетентните органи. Това е 12-тият случай на заловен наркотик на митнически пункт Малко Търново от началото на годината като общо са  задържани 213 кг накротични вещества, от които 31,868 кг. хероин.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |