В новините
 
21.12.2006 17:20   Новината е видяна 3866 пъти
ГЕРБ с благотворителни акции за децата в областта

Серия от благотворителни акции инициираха общинските организации на ГЕРБ в цялата област. В Айтос шестокласниците от 5 училища украсиха една от най- големите елхи в центъра на града. Идеята бе на общинският координатор на сдружението Даниел Орлов, който за награда организира щура детска дискотека за участниците в инициативата. В Камено общинската структура подари живи дръвчета на всички детски и учебни заведения в общината. Малчуганите от детска градина “Слънце” бяха зарадвани с десетки сладки лакомства.  В Несебър от седмица тече голяма благотворителна акция инициирана от общинският координатор Георги Маринов за децата с умствена изостаналост от дома в село Кошарица. От сдружението призоваха несебърлии да помогнат с дрехи, играчки и средства на малчуганите там. С огромна коледна торта и цял чувал с играчки зарадваха децата от детска градина “Детелина” представителите на сдружението в Поморие. В събота пък, младежите от МГЕРБ ще се превърнат в приказни герои и ще направят коледния купон на децата лишени от родителски грижи от Дома в Средец. Те ще зарадват малчуганите с куп лакомства, нов телевизор и DVD, за да гледат цяла година детски филмчета.

            Подаръци от жителите на Карнобат пък ще получат децата от социалния дом в общината. Акцията инициирана от общинската координаторка на ГЕРБ Вяра Петрова стартира преди седмица. Десетки карнобатлии се отзоваха и помогнаха с дрехи, подаръчи и играчки на децата.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |