В новините
 
26.12.2006 21:50   Новината е видяна 3643 пъти
Да запалим свещ на прозореца си в 20 ч. на 1 януари призова министър

Министърът на труда и социалната политика Емилия Масларова призовава всеки българин да запали свещ на прозореца си в 20.00 часа на 1 януари 2007 година, когато целият свят ще чества Глобалния ден на семейството, към което ще се присъедини и България, както и в знак на съпричастност към семействата на осъдените в Либия български медицински сестри и палестинският лекар.
"На 1 януари 2007 г. за първи път се предприема унифицирано в световен мащаб, честване на Глобалния ден на семейството, към което се присъединява и Република България. Инициативата е на Global Family Foundation, - неправителствена организация с идеална цел, посветена на дейността да направи света по-добро и по-сигурно място.
Както предвижда самата инициатива, денят ще се чества всяка година на 1 януари в името на мира и разбирателството между хората и народите. Нека това да не бъде само един ден, споделен от всички народи, култури и религии, нека този ден се превърне в своеобразен еталон, който да постави по-високи стандарти и граници в общуването между хората през 21 век.
Това е международен ден не само на семейството като основна градивна единица на обществото, инкорпорираща в себе си основните човешки и обществени ценности, това е ден, в който хората, обединени от една идея – идеята за единство, сътрудничество, разбирателство – се интегрират в едно цяло", казва в изявлението си социалният ни министър.
Министерство на труда и социалната политика, както и ресорните му ведомства, приветстват световната инициатива на Global Family Foundation, като същевременно приканват всички институции, организации, младежи, деца, всяко семейство, както и всички съпричастни да отбележат Световния ден на семейството.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |