В новините
 
31.12.2006 21:59   Новината е видяна 3809 пъти
Студентите от БСУ с интернационална кампания за либийските деца

Студентите от Бургаския свободен университет от утре започват кампания за набиране на средства за либийските деца, заразени със СПИН. В първия ден от приемането ни в Европейското семейство във вътрешния двор на висшето училище ще бъде поставено ковчеже, в което всеки желаещ ще може да даде пари.
След това то ще обиколи всички висши учебни заведения в България и страните членки на ЕС. Пътуването му ще завърши с пристигането в „най-западния” университет на Стария контитент – University of Azores.
Българският Червен кръст се ангажира събраните средства да постъпят във фонд на Червения полумесец в Либия. Даренията ще послужат за подобряване на медицинските условия в либийските болници.
Фондът за набирането на средства ще бъде открит непосредствено след осъществяването на видеомоста с Азорските острови, с чийто университет бургаското висше заведение ще се побратими в близко бъдеще.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |