В новините
 
05.01.2007 17:45   Новината е видяна 3454 пъти
42 млн.лв. приходи отчита община Несебър

Община Несебър отчита над 42 млн.лв приходи за 2006 година. Това е ръст в сравнение с 2005 година, когато собствените приходи са били близо 35 млн.лв..Успешно изпълнена е и голяма част от строителната програма в Несебър и отделните селища, съобщават от общината.

Изчерпани са възможностите за застрояване на Слънчев бряг в посока „Изток”. Свободни парцели все още има в в зона „Запад”, но строителството вече се прехвърля към  близките до курорта селища на общината – Тънково, Оризаре, Гильовци, Кошарица.

Факт е, че “Слънчев бряг” се превърна в огромен комплекс и на практика цялата тази агломерация от Св.Влас до Равда, представлява един туристически мегаполис с голям потенциал и с всички плюсове и минуси, които това носи”, коментира кметът Николай Трифонов.

Темповете, с които се изгражда базата и тези, с които се създава нова или се подменя съществуващата инфраструктура за обслужването й, са различни и не са в полза на инфраструктурните обекти.

Предстои строителството на нова подстанция в района на ресторант „Ханска шатра”, както и финализирането на  подстанцията в района на Обзор.

Започнаха и проучвателните дейности, свързани с разширяването на пътя Бургас- Слънчев бряг.

На територията на община Несебър ще бъде направена площадка за третиране на битови и строителни отпадъци. Проектът ще стартира в началото на тази година.

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |