В новините
 
10.01.2007 18:52   Новината е видяна 3607 пъти
Георги Василев изведе 28 футболисти на първа тренировка

Асен Николов, Венцислав Бонев, Станислав Жеков, Радомир Тодоров и Марин Ценов започнаха тренировки с „Нафтекс”. С това селекцията е приключена, заяви Георги Василев, който се срещна с журналисти и многобройни привърженици на отбора в препълнената зала за пресконференции на стадион „Лазур”.
Наставникът обяви, че вече са сигурни четирите контроли, които отборът ще изиграе през втория подготвителен лагер в Агия Напа. Първата среща е с отбора на „Неа Саламина”, следват двубои с „Фарул” Констанца и „Крыля советов” Самара. Четвъртият съперник отново е първодивизионен румънски тим.
Първата контрола на „Нафтекс” е на 24 януари в Поморие с отбора на „Загорец”, след това са предвидени двубои с „Поморие”, „Черно море” и „Берое”.
Според Георги Василев продължаването му на договора с „Нафтекс” не е проблем, още повече, че наставникът сам заяви желанието си да продължи да работи с отбора за един дългосрочен период. Той благодари на феновете за подкрепата и пожела много здраве и успехи както в личен план, така и с победите на отбора.
От своя страна феновете изненадаха играчите като ги почерпиха с шоколадови бонбони по случай Новата година. Преди заминаването за тренировка те гръмнаха и бутилка шампанско и по стар обичай плиснаха ведро с вода за късмет и успехи на отбора на „Нафтекс”.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |