В новините
 
12.01.2007 20:50   Новината е видяна 3560 пъти
Старият Несебър без шарени и разнородни външни реклами

До края на месец февруари живущите и търговците, извършващи рекламна дейност на територията на Стария Несебър, трябва да съобразят външния вид на рекламните елементи с архитектурния облик на града.  Изискванията са съгласно Закона за паметниците на културата и музеите, Закона за устройство на територията и Наредба № 3, регламентираща рекламната дейност на територията на общината.

Външната реклама върху частни терени – фасади на къщи, пред заведения за обществено хранене, магазини и други обекти, трябва да е съобразена с конкретната градоустройствена обстановка до указания срок 28 февруари. С цел запазване на облика на старинния Несебър, като обект на Световното културно-историческо наследство и за постигане на по-естетичен вид, следва да се използват предимно материали от дърво, съответстващи на старинния стил на града.

През есента на 2005 г. ръководството на община Несебър обяви, че ще наложи нов ред в уличната търговия на полуострова и стартира конкурс за 4 вида преместваеми модули. С поставянето на унифицираните съоръжения, Сезон‘ 2006 сложи край на шарените сергии от всевъзможни материали  по улиците на стария град.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |