В новините
 
18.01.2007 00:42   Новината е видяна 3470 пъти
Играчи на "Нафтекс" на проби в чуждестранни клубове
Иван Чворович и Радомир Тодоров заминаха на проби в чуждестранни клубове. Вратарят, желан и от немски втородивизионни тимове, замина за Полша, за да се присъедини към отбора на „Лех” Познан. Чворович ще бъде на пробен период, след което ще се реши дали да премине в елитния полски тим, както вече направи игралият преди време в „Нафтекс” Кристиян Добрев. Официалният сайт на тима вече помести снимка и кратка визитка на сръбския страж, който ще остане поне седмица за тестове.

Пробен период ще изкара и левият халф Радомир Тодоров, който тази сутрин замина за Хърватия, където руския „Химки” провежда своя първи подготвителен лагер. Новият член на руската премиер лига, вече привлече в състава си хърватския национал Драган Блатняк. В първия си контролен мач „Химки” се наложи над „Марибор” Словения с 1:0. Амбициите на клуба от Подмосковието са свързани с класиране в челото на руското първенство. Треньорите на клуба са запознати с качествата на Тодоров от негови видеоматериали и от представянето му на място зависи дали той ще се обвърже с договор.

Без тези двама футболисти „Нафтекс” замина за първия си подготвителен лагер в Поморие. Веднага след като се настаниха в хотел „Свети Георги” старши треньорът и неговите помощници направиха оглед на терените в околността – Каблешково, Ахелой и Равда, за да имат представа от състоянието на тревното покритие и да планират тренировки и там.

По-късно днес следобед отборът ще тренира на новия стадион в Поморие, където през следващата седмица ще изиграе две контроли. Контузени състезатели в „Нафтекс” няма и всички в отбора тренират на пълни обороти.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |