В новините
 
22.01.2007 19:17   Новината е видяна 5225 пъти
"Черноморец" се готви за щурм в елита

Втора седмица продължава лагера на „Черноморец” Бургас във Велинград. Освен отличните условия, които предоставят домакините от хотел „Камена”, лидерите във временното класиране на Източната „Б” група се радват и на слънчево и топло време, което позволява на треньорите да изпълнят всички поставени задачи за този етап на подготовката.

Наставникът отбеляза, че е изключително доволен както от желанието и настроението за работа в отбора, така и от новите попълнения, които се стараят бързо да се впишат в клубната схема и да намерят своето място сред титулярите.         Повечето от играчите, които са на лагера във Велинград нямат здравословни проблеми. През седмицата няколко тренировки пропуснаха Пламен Крумов, Коста Янев, Георги Божилов и Траян Дянков, заради леки травми и простудни заболявания, но от понеделник всички ще бъдат на линия за последните тренировки от първия подготвителен лагер. Днес всички получиха почивен ден.

От понеделник „Черноморец” ще продължи да тренира двуразово, като сутрешните тренировки са в пресечена местност за сила и физика, а следобед играчите тренират на отлично подготвения терен на местния т им. В сряда черноморци пътуват за Бургас, а в петък отборът ще изиграе първата си предсезонна контрола срещу елитния „Вихрен” на новия стадион в Поморие.  




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |